festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu carne

Autor: VIOLETA TOADER (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 23 martie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita in care se adauga 2 - 3 cepe tocate marunt si carnea taiata dupa care se toarna bulionul de ardei si se lasa sa fiarba pana iese un sos, moment in care se adauga cartofii taiati cuburi. Acestea se acopera cu apa si se adauga patrundelul, sare si piper dupa gust.


Se lasa sa fiarba pana cand apa scade (formeaza un sos) si cartoful este fiert.


Pofta buna!

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Zagrean , 24 decembrie 2013

    e specifica din serbia :)

  • Fara foto

    Maria Zagrean , 24 decembrie 2013

    daa..ca n-ai gustat-o cred..da e super buna :)

  • Fara foto

    Ionut Zagrean , 24 decembrie 2013

    nu arata prea bn

    • Fara foto

      Maria Zagrean , 24 decembrie 2013

      delicioasa....am incercat si eu reteta asta :)

    • Fara foto

      Romeo , 19 septembrie 2013

      buun

    • Yasemin

      Yasemin (Bucatar) , 17 octombrie 2012

      foarte buna reteta

    • Fara foto

      oana tarau , 10 iulie 2010

      tocmai am folosit reteta. este foarte buna. insa la carnea de porc, in ardeal se foloseste si un pic de cimbru si un pic de tarhon. dau un gust demential. incearca

    • Fara foto

      Alina , 24 mai 2010

      E foarte bunà tocànita de cartofi... si eu tot asa o fac o prefer cu piept de piu :D... oricum e f bunà!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      O mancare foarte usor de preparat dar gustoasa. Se poate inlocui bulionul cu rosii proaspete taiate matunt si se poate adauga o foaie de dafin. Deasupra se presara patrunjel verde tocat marunt...

    • Fara foto

      Bogdan , 12 decembrie 2009

      Arata bine momentan.. sper sa iasa:P am urmat instructiunile:D!!

    • Fara foto

      ioana , 02 decembrie 2009

      super reteta, rapid si usor de preparat. tocanita mea a iesit delicioasa chiar daca a fost prima icercare de a gati:)

    • Fara foto

      bzzz , 07 noiembrie 2009

      mda super reteta:D akm sper a imi iasa:)

    • Fara foto

      delya , 12 octombrie 2009

      delicios....felicitari

    • Fara foto

      anamaria , 29 septembrie 2009

      ..sa vedem ce iese!!! ..la cat ma pricep eu in bucatarie:d

    • Fara foto

      alin stefan , 26 septembrie 2009

      a iesit nemaipomenita va multumesc si le recomand si altora

    • Fara foto

      miha , 25 septembrie 2009

      akuma ma apuk sa vad ce iese:>:>...:*

    • Fara foto

      dario , 28 august 2009

      Bravooo,sunteti buni...a iesit foarte buna...cu carne de pui...felicitari.

    • Fara foto

      cristina , 04 august 2009

      Incerc si eu acum sa vad daca reusesc. Pup

    • Fara foto

      butterfly , 03 august 2009

      Incercati sa puneti si o foaie de dafin sau doua ,da un gust foarte bun...pofta buna

    • Fara foto

      Ulise , 25 iulie 2009

      Mam pus si eu pe treaba acum sa vad daca imi reuseste sper

    • Fara foto

      inairina , 14 iulie 2009

      Super ...e prima data cand fac ...asa ceva...si a ieshit...super bunaaa:X....sunt o bucatareasa in devenire :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

321 voturi

Ingrediente

  • Carne de porc sau de pui
  • 3 linguri de ulei
  • cartofi
  • ceapa
  • bulion de ardei
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Maria Zagrean

e specifica din serbia :)

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii asiatice, in schimb acest preparat

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
File de pui cu piure gratinat

File de pui cu piure gratinat

Puiul: Spalam fileul de pui apoi il stergem cu un servet. Intr-un vas amestecam uleiul, boiaua de ardei, vinul, patrunjelul si busuiocul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne