Ciupercile uscate se pun la fiert in apa cu o ceapa si sare, se fierb 50 minute, se clatesc, se taie marunt.
Se pune uleiul intr-o cratita cu 1 ceapa tocata marunt, boiaua, ciupercile, sa fiarba 30 minute, se adauga smantana, se mai lasa 10-15 minute la fiert, se pune usturoiul pisat, piperul rasnit, mararul tocat.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii