autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa ce s-au fiert suficient, se spala foarte bine, se curata de eventualele pielite si artere( la inimi) si se taie feliute pe latime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se pune la calit in putin ulei incins. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnea taiata si se mai lasa la prajit cam 2 minute.


Se adauga sucul de rosii peste pipote, atat cat sa le acopere, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana da cateva clocote si sosul devine putin mai gros.Sosul trebuie sa fie putin dulceag, din cauza cepei.


Se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul, tocate marunt, si se poate servi alaturi de un piure de cartofi.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 15 aprilie 2014

    reteta este extraordinara !! este cum o facea mama !!

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 15 aprilie 2014

    acum ma apuc sa fac !! ce ma bucur ca ai publicat reteta ca pe youtube nu am gasit nici o reteta

  • Fara foto

    maria , 15 februarie 2010

    suuuuuuuuuuuuuper buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Imi place foarte mult

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Imi place...Inimile si pipotele sunt preferatele mele.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Hmmmmmm......ce buna-i !!!! Eu o fac cu garnitura de orez sau de legume...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Cred ca e gustoasa aceasta mancare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 800g pipote si inimi de pui
  • 3 cepe mari
  • ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela cecilia

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

6 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

10 voturi    2 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Salata de rosii cu brinza de capra

Se spala rosiile si se zvinta de apa. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca rosiile

4 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

Mirela Dicu

reteta este extraordinara !! este cum o facea mama !!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne