autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
800g pipote si inimi de pui, 3 cepe mari, ulei, suc de rosii, sare, piper, patrunjel, marar

Dificultate: Medie Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa ce s-au fiert suficient, se spala foarte bine, se curata de eventualele pielite si artere( la inimi) si se taie feliute pe latime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se pune la calit in putin ulei incins. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnea taiata si se mai lasa la prajit cam 2 minute.


Se adauga sucul de rosii peste pipote, atat cat sa le acopere, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana da cateva clocote si sosul devine putin mai gros.Sosul trebuie sa fie putin dulceag, din cauza cepei.


Se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul, tocate marunt, si se poate servi alaturi de un piure de cartofi.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 15 aprilie 2014

    reteta este extraordinara !! este cum o facea mama !!

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 15 aprilie 2014

    acum ma apuc sa fac !! ce ma bucur ca ai publicat reteta ca pe youtube nu am gasit nici o reteta

  • Fara foto

    maria , 15 februarie 2010

    suuuuuuuuuuuuuper buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Imi place foarte mult

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Imi place...Inimile si pipotele sunt preferatele mele.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Hmmmmmm......ce buna-i !!!! Eu o fac cu garnitura de orez sau de legume...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Cred ca e gustoasa aceasta mancare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 800g pipote si inimi de pui
  • 3 cepe mari
  • ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela cecilia

PANDISPAN

Ouale se spala si se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile iar galbenusurile se

27 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

6 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

10 voturi    1 comentariu
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

maria

suuuuuuuuuuuuuper buna



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne