Se amesteca iaurtul si frisca cu zaharul.
Se adauga gelatina,vanilia,coaja si zeama de lamaie.
Se adauga fructele amestecand incet.
Se aseaza crema intr-o tava acoperita.
Deasupra se pun piscoturile sau biscuiti.
Se baga la frigider pana se raceste.
Cand s a racit, se scoate usor din tava(se pune deasupra tavi platoul pe care doriti sa asezati tortul, si se intuarce tava astfel incat sa fie deasupra platoului).
Il puteti lasa asa, sau il ornati cu frisca, fructe,ciocolata, etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii