autor:

Maria Lupean

» » , Prajituri, Torturi

Tort ,,Red Velvet"

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare


Pentru blat am amestecat ouale, uleiul, apa, esentele si amestecul de tort pe care l-am pus in forma de tort cu hartie cerata pe fund la cuptorul incalzit la 350F. L-am last sa se raceasca inainte de al taiat in doua.


Pentru umplutura am facut crema de tiramisu cu 350g lapte rece si am pus-o la frigider pentru o ora. Glazura este gata facuta in cutie si este "cream cheese" care de obicei se serveste cu red velvet cake. L-am ornat tortul cu migdale, cirese si caramel. Acesta este un tort facut rapid. L-am facut azi cu o ora jumate inainte de a primi musafiri care s-au anuntat cu o ora si jumatate inainte de a sosi. Deci este un tort rapid si facut cu ce aveam prin casa. Este doar o idee pe care am vrut sa o impartasesc cu voi toti din familia mare de la Gustos.ro, sper sa va placa daca aveti ocazia sa-l faceti nu ezitati.



Enjoy!


  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Tare bine arata, as vrea o felie macar.

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Imi pare foarte rau sa aud asta. O sa incerc sa aflu reteta ptr blatul red velvet si o sa o postez, de acord?

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

    Draga Maria, de cate ori trec pe la tine admir tortul acesta.De anul trecut vreau sa-l fac,dar nu am gasit in niciun supermarket '''amestec pentru tort red velvet'''.Pe unde am fost am intrebat chiar si la Metro,Carrefour,Sellgros,Kaufland,Real,Cora,etc....se uita la mine ....lung si nu stiu despre ce este vorba.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      Foarte frumos.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Daca ai imaginatie...imediat iese un tort rapid si gustos. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Hmmm,ce bine arata...

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Sa fiu sincera nu ma uit dupa e-uri. Aici nu am auzit nimic de asa ceva, dar uite la noi toti suntem bine sanatosi ..... ptr cine are curaj sa faca cine nu ... sa fie sanatos. Have a nice day!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      ai spus bine ,,e un tort rapid'' Sunt multe ingrediente care contin E-uri! E mult mai bine sa prepari cremele din produse naturale!

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2009

      bravo, arata foarte bine! sper sa gasesc si eu ingredintele necesare a incerc aceasta reteta!nu am facut niciodata un blat rosu dar e interesant!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

      Superba prezentarea,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Foarte aspectuos

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Trebuie sa fie delicios acest tort dupa cum il descri tu Maria ! Dar ca eu sa-l fac...trebuie neaparat sa merg pina la tine sa cumpar cele necesare ca aici nu gasesc..."catifea rosie"

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

      Singurul lucru pe care nu-l stiu este unde se poate gasi amestecul red velvet.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      arata ft bine si cred ca a fost de efect!felicitari

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

28 voturi

Ingrediente

  • - 1 pachet de crema pentru tiramisu
  • - 1 cutie de cream cheese
  • - esenta de rom si migdale
  • - migdale felii
  • - amestec pentru tort "red velvet"
  • - 3 oua
  • - 1 1/4 cup apa
  • - 1/3 cup ulei vegetal
  • - cirese ptr ornat
  • - 350g lapte rece pentru crema

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Maria Lupean

Lichior de oua

Galbenusele se freaca cu putin zahar pina se topeste zaharul. In laptele cald se amesteca restul

59 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Cocteiluri si lichioruri

Lichior de ness

Se freaca nessul cu apa si zaharul. Se lasa sa stea 2 ore apoi se amesteca cu alcoolul.Eu nu am pus

16 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Cocteiluri si lichioruri

Tarta cu fructe si budinca

Se coace foaia si se lasa la racit. Intre timp se face budinca, se amesteca cu frisca si se pune

19 voturi    20 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bine arata, as vrea o felie macar.

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort trei ciocolate

Tort trei ciocolate

Nu am mai postat nicio reteta de ceva timp, asa ca am decis sa revin in forta cu un tort pentru ocazii speciale, dedicat in special

1 vot    2 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Kinder pingui

Prajitura Kinder pingui

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile la mixam bine cu zaharul si zaharul vanilat pina isi dubleaza volumul.Adaugam apoi

49 voturi    11 comentarii
2h 10 min
Dulciuri diverse