Turte umplute

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Turte umplute

Ingrediente

  • 450 gr faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana lapte caldut
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei
  • 7 felii muschi file
  • 1 borcan mic de ciuperci taiate
  • 150-200 gr cascaval

Mod de preparare

Cernem faina intr-un bol.

Frecam drojdia cu zaharul pana ce se dizolva.

Peste faina punem smantana, drojdia dizolvata si sarea.

Incepem sa framantam, turnam lapte putin cate putin, pana aluatul elastic, usor de lucrat si usor lipicios.

Punem uleiul si mai framantam cateva minutele.

Acoperim aluatul cu un prosop curat si lasam sa dospeasca cam o ora, la loc ferit de curent.

Spalam ciupercile, le punem la fiert cu putina sare si piper pentru 20 de minute, apoi le scurgem si lasam sa se racoreasca.

Cascavalul il trecem prin razatoarea mare, iar muschiul il taiem cubulete.

Aluatul dospit il impartim in noua bucati.

Luam prima bucata, o asezam pe masa presarata cu faina, intindem cu sucitorul o foaie subtirica, usor dreptunghiulara.

Pe o parte a foii punem ciuperci, muschiulet si deasupra cascaval ras, iar cu cealalta parte venim deasupra umpluturii si apasam bine capetele.

La fel procedam cu toate.

Incingem o tigaie antiaderenta, coacem turtele noastre la foc potrivit.

Le scoatem pe un platou si le servim calde!

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise