autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Varza cu costita la cuptor

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora.


Se pune la fiert cu apa cat sa o acopere, pana se inmoaie, aproximativ o ora.


Intre timp se prajesc costitele in doua linguri de ulei.


Se scot si se scurg pe un servet.


Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei si se caleste ceapa. adauga doua linguri de apa si se da intr-un clocot. Intr-un bol amestecati faina cu doua linguri de apa, adaugati bulionul, piper si boia. Amestecati bine apoi puneti peste ceapa.


Se stinge totul cu o cana de zeama din cea in care a fiert varza si se lasa un sfert de ora sa scada.


Puneti carnea in varza si sosul de ceapa, potriviti de sare daca mai este nevoie, presarati putin marar tocat, adaugati cimbru, foi de dafin si ornati cu feliil de rosii. Bagati la cuptor pentru o jumatate de ora.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Bun de tot.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (6 portii):
  • 1kg varza dulce tocata marunt
  • 500g costita afumata
  • 2 cepe taiate marunt
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri bulion
  • O rosie taita felii
  • 3 foi de dafin
  • Cimbru
  • Piper
  • Boia

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eileen

Praz cu masline

Am crescut cu acest fel de mancare si atat de mult imi place, incat mare mi-a fost mirarea cand sotul

16 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Rulada aromata de porc

Imi place atat de mult aceasta rulada, este deja al doilea Craciun cand o pregatesc si toata lumea

14 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Foietaj cu rosii si branza

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se

5 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun de tot.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne