autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Varza cu costita la cuptor

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
Ingrediente (6 portii):, 1kg varza dulce tocata marunt, 500g costita afumata, 2 cepe taiate marunt, 2 linguri faina, 4 linguri bulion, O rosie taita felii, 3 foi de dafin, Cimbru, Piper, Boia

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora.


Se pune la fiert cu apa cat sa o acopere, pana se inmoaie, aproximativ o ora.


Intre timp se prajesc costitele in doua linguri de ulei.


Se scot si se scurg pe un servet.


Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei si se caleste ceapa. adauga doua linguri de apa si se da intr-un clocot. Intr-un bol amestecati faina cu doua linguri de apa, adaugati bulionul, piper si boia. Amestecati bine apoi puneti peste ceapa.


Se stinge totul cu o cana de zeama din cea in care a fiert varza si se lasa un sfert de ora sa scada.


Puneti carnea in varza si sosul de ceapa, potriviti de sare daca mai este nevoie, presarati putin marar tocat, adaugati cimbru, foi de dafin si ornati cu feliil de rosii. Bagati la cuptor pentru o jumatate de ora.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Varza dulce cu costita la cuptor

Incepem cu varza pe care o spalam, o curatam de foile exterioare şi o tocam fideluta. La fel procedam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Aripioare condimentate(punga Knorr)

Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele

11 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Bun de tot.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (6 portii):
  • 1kg varza dulce tocata marunt
  • 500g costita afumata
  • 2 cepe taiate marunt
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri bulion
  • O rosie taita felii
  • 3 foi de dafin
  • Cimbru
  • Piper
  • Boia

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen

Ciorba de porc ardeleneasca

Se pune carnea de porc la foc mediu intr-o oala cu 4 litri de apa rece. Se spumeaza cand fierbe. Se

28 voturi    12 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Salata de spanac, branza de capra si capsune

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati

2 voturi    3 comentarii
5 min
Salate

Praz cu masline

Am crescut cu acest fel de mancare si atat de mult imi place, incat mare mi-a fost mirarea cand sotul

18 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun de tot.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti. Pastele

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne