autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Varza cu costita la cuptor

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
Ingrediente (6 portii):, 1kg varza dulce tocata marunt, 500g costita afumata, 2 cepe taiate marunt, 2 linguri faina, 4 linguri bulion, O rosie taita felii, 3 foi de dafin, Cimbru, Piper, Boia

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora.


Se pune la fiert cu apa cat sa o acopere, pana se inmoaie, aproximativ o ora.


Intre timp se prajesc costitele in doua linguri de ulei.


Se scot si se scurg pe un servet.


Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei si se caleste ceapa. adauga doua linguri de apa si se da intr-un clocot. Intr-un bol amestecati faina cu doua linguri de apa, adaugati bulionul, piper si boia. Amestecati bine apoi puneti peste ceapa.


Se stinge totul cu o cana de zeama din cea in care a fiert varza si se lasa un sfert de ora sa scada.


Puneti carnea in varza si sosul de ceapa, potriviti de sare daca mai este nevoie, presarati putin marar tocat, adaugati cimbru, foi de dafin si ornati cu feliil de rosii. Bagati la cuptor pentru o jumatate de ora.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Bun de tot.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (6 portii):
  • 1kg varza dulce tocata marunt
  • 500g costita afumata
  • 2 cepe taiate marunt
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri bulion
  • O rosie taita felii
  • 3 foi de dafin
  • Cimbru
  • Piper
  • Boia

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eileen

Ciorba de porc ardeleneasca

Se pune carnea de porc la foc mediu intr-o oala cu 4 litri de apa rece. Se spumeaza cand fierbe. Se

24 voturi    12 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Salata de spanac, branza de capra si capsune

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati

2 voturi    3 comentarii
5 min
Salate

Praz cu masline

Am crescut cu acest fel de mancare si atat de mult imi place, incat mare mi-a fost mirarea cand sotul

17 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun de tot.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu pui, smantana si foietaj

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Foietajul il scoatem la dezghetat. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem bucatele potrivite. Curatam ceapa,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de pui cu ardei kapia

Frigarui de pui cu ardei kapia

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne