Vinetele se spala,se curata de codite si se taie bucati.Se sareaza si se lasa 15-20 de minute deoparte,dupa care se storc de surplusul de zeama si se prajesc in ulei.
Se aseaza intr-o cratita alternativ un strat de rosii taiate rondele,un strat de vinete,masline,verdeata tocata marunt,ceapa rondele,ultimul strat sa fie de vinete.Se stropeste totul cu putin ulei,si un sos format din apa si pasta de tomate.Se da vasul la cuptor pana se rumeneste frumos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii