Se fierb toate ingredientele saramurii si pe rand se fierb timp de 1 minut fiecare dintre legume (morcovii dati pe razatoarea mare iar restul taiate fideluta). Se scot intr-o strecuratoare si dupa ce se scurg bine se pun la un loc intr-un castron mai mare. Se amesteca bine.
Din 200 gr mustar si 1/4 l ulei se face o maioneza, din care se dau deoparte 3-4 linguri care se pun deasupra fiecarui borcan.
Maioneza astfel facuta se amesteca cu legumele, se pun in borcane, se pune deasupra cate o lingura de maioneza, se leaga borcanele cu celofan.
Aceasta specialitate se mananca cu orice fel de friptura sau mancare dulce.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii