Bors de peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Amestec de peste: caras
  • stiuca
  • biban
  • lin
  • somn
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi - unul verde
  • unul rosu
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa mai mare sau 2 mici
  • o legatura de leustean
  • otet si sare dupa gust

Mod de preparare

In functie de cat peste ai, alegi vasul in care prepari borsul. Cureti ceapa si o tai mai mare decat ai taia la o ciorba normala, ardeiul cubulete, rosiile se oparesc si le decojim. Daca nu avem rosii proaspete, putem folosi rosii in suc propriu sau suc de rosii. Umplem vasul cu apa cam pe jumatate, adaugam ceapa si lasam sa fiarba 10 minute, apoi cartoful. Cand e aproape gata cartoful, adaugam ardeiul si rosiile. Reducem focul in momentul in care rosiile au facut spuma si adaugam pestele curatat si taiat dupa preferinte. Lasam la foc mic pana pestele isi schimba culoarea. Adaugam sarea si otetul dupa gust si mai lasam 5 min. Leusteanul tocat marunt se adauga dupa ce am oprit focul. Se serveste cu mujdei de usturoi.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise