Braduti dulci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150 g nuca
  • 4 linguri zahar
  • 100 g unt
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom

Mod de preparare

Intr-un vas punem laptele si adaugam zaharul .Punem vasul pe foc mic si amestecam pana zaharul se topeste. Dam deoparte si adaugam untul si esenta de rom.

Maruntim biscuitii si nuca in robot.

Intr-un castron punem biscuitii,nuca si cacaoa si amestecam. Turnam compozitia de lapte racita si framantam cu mana pana obtinem o compozitie nelipicioasa.

Luam cu mana din compozitie si introducem in forma de bradut . Apasam bine aluatul. Desfacem laturile formei si scoatem bradutul.Asezam bradutii formati pe un platou.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise