Caprese

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii,
  • mozzarella (cate felii de rosii atatea de mozzarella),
  • 3 maini de busuioc verde,
  • 50g seminte de pin,
  • 50g de parmezan sau pecorino,
  • 100ml ulei de masline,
  • un catel de usturoi,
  • zeama de lamaie,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Sos Pesto: se zdrobesc usturoiul, semintele de pin (prajite) busuiocul, 25g de parmezan si 50ml de ulei de masline intr-un mojar sau in robotul de bucatarie. Restul ingredientelor se adauga treptat amestecand continuu pana se stabileste gustul final. Se alterneaza feliile de rosii cu felii de mozzarella si se stropesc cu sosul Pesto.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise