Ciorba de burta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 os de vita
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1/2 lingurita de piper negru boabe
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • 1 kg burta vita prefiarta
  • 300 ml smantana
  • 4 galbenusuri
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri otet
  • 1 capatana de usturoi

Mod de preparare

Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata se strecoara printr-o sita foarte deasa si se pune la fiert din nou.In supa se adauga burta bine spalata si se mai lasa sa fiarba 40 min.Daca se evapora prea multa apa se mai adauga astfel incat la final sa fie aprox 4 litri de supa.cand supa este fiarta se adauga usuroiul pisat marunt ,amestecat cu uleiul si otetul.

Se lasa sa mai fiarba 5 minute apoi se ia de pe foc.Se adauga galbenusurile de ou batute cu smantana si cu piper negru bine macinat.

Se serveste cu ardei iute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise