Ciorba de burta

Timp pregatire
195 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • * 2 oase de vita cu maduva
  • * 1kg de burta de vita
  • * 1 kg de morcovi
  • * o telina mica
  • * vegeta
  • * 4 oua
  • * piper
  • * usturoi
  • * ardei iute
  • * smantana 1 kg
  • * ulei
  • * otet

Mod de preparare

Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune inapoi in oala. Cand burta si carnita sunt aproape fierte se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba.

Intre timp se curata si se piseaza usturoiul,se taie ardeiul iute marunt. Usturoiul pisat se pune in oala si ardeiul iute la fel . Se pune vegeta si piper dupa gust. Se bat 4 galbenusuri cu smantana, albusurile eu le am pus in oala cu ciorba, si se toarna din ciorba peste ele apoi se pun in oala cu ciorba.Se mai adauga otet si se mai da un clocot dupa care se stinge focul.Se serveste cu ardei iute,mujdei de usturoi si smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise