Ciorba de loboda

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 4 linguri ulei
  • 8 legaturi loboda
  • 2 linguri orez
  • 3 oua
  • 2 linguri otet
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper, faina

Mod de preparare

Cureti radacinoasele si verdeata, le speli le toci, iar ceapa o inabusi in ulei si putina apa. Stingi apoi cu apa fierbinte, adaugi loboda, ceapa verde si orezul. Dupa ce au fiert, separat bati galbenusele cu faina, smantana, sare si 3 linguri de ciorba rece.

Fierbi verdeata 10 minute, reduci focul si dregi ciorba cu amestecul de galbenusuri. Condimentezi cu sare si piper, torni otet, presari tarhon si patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise