Ciorba de vacuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vita
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 100g mazare
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe potrivite
  • 2 cartofi
  • Rosii in bulion
  • delikat

Mod de preparare

Carnea o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare. Intre timp tocam legumele, le punem la calit circa 10 minute, dupa care adaugam rosiile in bulion. Cand carnea a dat in fiert si am spumat-o, adaugam legumele calite si lasam sa fiarba. Inainte cu 20 min sa stingem focul adaugam cartofii taiati cubulete. La sfarsit ii dam gust si adaugam verdeata (marar, patrunjel)

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise