Ciorbita de spanac - dietetica

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana spanac congelat ( daca este proaspat se va opari si toca inainte )
  • o mana orez
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 lingura legume tocate ( eu am la borcan ) dar se poate folosi vegeta in loc
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 manunchi patrunjel verde
  • 1 cana de lapte usor digerabil
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Spanacul impreuna cu morcovul ras pe razatoare , patrunjelul tocat si jumatatea de pastarnac se pun la fiert in apa cat sa le acopere. Dupa 15 minute se adauga patrunjelul, se adauga vegeta , se completeaza cu apa si se mai lasa la fiert inca 30 minute. Dupa aceasta perioada, se bate oul, se adauga laptele deasupra, se amesteca si se toarna peste spanac. Se dau cateva clocote, se potriveste de sare si... gata .

Aceasta este o reteta indicata pentru cei care au probleme digestive. Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise