Ciorbita de spanac - dietetica

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana spanac congelat ( daca este proaspat se va opari si toca inainte )
  • o mana orez
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 lingura legume tocate ( eu am la borcan ) dar se poate folosi vegeta in loc
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 manunchi patrunjel verde
  • 1 cana de lapte usor digerabil
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Spanacul impreuna cu morcovul ras pe razatoare , patrunjelul tocat si jumatatea de pastarnac se pun la fiert in apa cat sa le acopere. Dupa 15 minute se adauga patrunjelul, se adauga vegeta , se completeaza cu apa si se mai lasa la fiert inca 30 minute. Dupa aceasta perioada, se bate oul, se adauga laptele deasupra, se amesteca si se toarna peste spanac. Se dau cateva clocote, se potriveste de sare si... gata .

Aceasta este o reteta indicata pentru cei care au probleme digestive. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise