Cornulete fragede de post

Reteta de cornulete fragede de post. Cornulete fragede de post reteta cu ulei si bors. Cornulete de post reteta cu drojdie. Reteta de cornulete de post. Retete de cornulete.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 100 ml bors
  • un praf de sare
  • 25 g drojdie proaspata
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • 500 g faina
  • rahat -pentru umplutura
  • zahar pudra vanilat-pentru finisare

Mod de preparare

Reteta de cornulete fragede de post este una foarte simpla, pe care o prepar des, cu diverse umpluturi. De data asta am ales rahat, au iesit moi, fragede si gustoase.

Se dizolva drojdia cu zaharul in bors, se adauga uleiul , coaja ras de lamaie, vanilia, sarea si se framanta foarte bine.

Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat. Le puteti umple si cu magiun de prune sau diverse gemuri amestecate cu nuca macinata.

Se coc 25-30 minute la 180 de grade C.

Cat sunt calde se dau prin zahar pudra.

Va recomand din suflet reteta de cornulete fragede de post, sunt gustoase, economice si se prepara usor. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise