Prepara cea mai simpla reteta de cotlet de porc la tigaie, fraged si gustos. Gata in 15 minute, cu ingrediente la indemana, perfect pentru un pranz sau o cina rapida.
Cotletul de porc la tigaie este una dintre cele mai simple si gustoase fripturi pe care le poti pregati acasa. Se face rapid, cu ingrediente pe care sigur le ai deja in bucatarie, iar rezultatul este o carne frageda si suculenta, cu o crusta aurie si aromata. Indiferent ca vrei un pranz rapid dupa o zi aglomerata sau o cina satioasa pentru intreaga familie, aceasta reteta clasica de cotlet la tigaie nu da gres. Merg foarte bine cu o garnitura simpla: piure, cartofi prajiti, legume la tigaie sau o salata proaspata.
Sterge cotletele cu un servetel de bucatarie.
Condimenteaza-le pe ambele parti cu sare si piper (eventual si alte condimente preferate).
Pune tigaia pe foc mediu spre mare si adauga uleiul si cubuletul de unt.
Daca vrei mai multa aroma, poti adauga catelul de usturoi zdrobit si/sau o crenguta de rozmarin in tigaie.
Pune bucatile de cotlet in tigaia incinsa.
Lasa-le 3-4 minute pe fiecare parte, fara sa le tot intorci. Trebuie sa prinda o crusta frumoasa aurie.
Daca sunt mai groase, poti reduce focul si le mai tii 1-2 minute, ca sa se patrunda bine.
Dupa ce le scoti din tigaie, lasa-le 2-3 minute pe o farfurie acoperite lejer cu folie sau un capac. Asa raman fragede si suculente. Serveste cu garnitura preferata. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise