Spaghete picante cu afumatura si cas

Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de spaghete
  • 150 g cas
  • 200 g scarita afumata
  • ulei de masline
  • un ardei iute
  • cateva rosii cherry
  • 1 lingurita de amestec de condimente uscate (oregano, cimbrisor, maghiran, piper, dafin, busuioc)
  • sare

Mod de preparare

Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine.

Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute, curatate de samburi, le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas calim afumatura taiata cubulete, rosioarele. Peste ele adaugam spaghetele, condimentam si saram dupa gust si oprim focul. Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise