Spaghete picante cu afumatura si cas

Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de spaghete
  • 150 g cas
  • 200 g scarita afumata
  • ulei de masline
  • un ardei iute
  • cateva rosii cherry
  • 1 lingurita de amestec de condimente uscate (oregano, cimbrisor, maghiran, piper, dafin, busuioc)
  • sare

Mod de preparare

Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine.

Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute, curatate de samburi, le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas calim afumatura taiata cubulete, rosioarele. Peste ele adaugam spaghetele, condimentam si saram dupa gust si oprim focul. Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise