Creveti, in sos picant-gampa al pil pil

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de o cratita de lut
  • 1 punga cu creveti congelati fara piele(700 gr)
  • 2 ciusti mici rosii foarte picante sau(1 ciusca rosie uscata)
  • 1 lingurita cu boia dulce(paprika)
  • 1 lingurita cu boia iute
  • 2 linguri cu faina
  • 1/2 legatura de patrunjel tocat
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei de masline 1 praf de sare si 100 ml de apa.

Mod de preparare

Descongelam creveti.In cratita de lut punem uleiul ,usturoiul curatat ,taiat in feliute , ciusca taiata in 3 sau 4 daca este mare si daca ciusca este mica in 2-ua.Lasam sa se rumeneasca putin.Apoi adaugam creveti si invirtim.Intr-un pahar punem:faina, boiaua dulce,boiaua iute,patrunjelul tocat,sarea si 4 linguri cu apa rece si invirtim bine bine pana se diluiaza .... ,adaugam si restul de apa .invirtim si adaugam peste creveti.Lasam la foc inca 6-7 minute si servim.Rezultatul,este delicios si picant.reteta este foarte buna in special iarna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise