Pasul 1
Zmeura se curata si se spala. Din smantana si un pliculet de Green sugar se prepara frisca.
Pasul 2
Mascarponele se amesteca cu iaurtul gras.
Pasul 3
Fructele se amesteca cu 7 pliculete de Green Sugar si cu apa de trandafiri. (un stick/pliculet de Green Sugar este echivalent cu o lingurita de zahar)
Pasul 4
Fructele, indulcite natural, se amesteca cu iaurtul, iar la final, se adauga si frisca batuta, amestecand cu o paleta, de jos in sus.
Pasul 5
Amestecul se toarna intr-o forma de silicon acoperita cu folie alimentara si se introduce in congelator cateva ore.
Pasul 6
Inghetata se poate felia si decora cu fructe sau sos de de zmeura pe care-l puteti prepara tot cu Green Sugar. Eu am preferat sa o decorez doar cu zmeura si sa-i pastrez aspectul cat mai natural.
Reteta pregatita de Vasi, @nuemoft.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise