Spanac pe pat de mamaliga

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite).

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Spanac pe pat de mamaliga

Ingrediente

  • 200 g spanac
  • 250 ml smantana de gatit
  • 1 ceapa
  • 3 linguri(ă) ulei de masline
  • sare si piper
  • malai
  • apa

Mod de preparare

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam ceapa tocata marunt.

Adaugam si spanacul si il lasam 3 minute, dupa care adaugam smantana pentru gatit si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Intr-o tava rotunda asezam mamaliga si punem deasupra spanacul gatit. Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 5- 10 minute. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor