Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite).
Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam ceapa tocata marunt.
Adaugam si spanacul si il lasam 3 minute, dupa care adaugam smantana pentru gatit si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Asezonam cu sare si piper dupa gust.
Intr-o tava rotunda asezam mamaliga si punem deasupra spanacul gatit. Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 5- 10 minute. Pofta buna!
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu