Kishk

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 3 linguri faina
  • 3 cepe medii tocate
  • 1l supa de pasare
  • 450g iaurt gros
  • 50g unt
  • 2 linguri ulei (pt. prajit ceapa)

Mod de preparare

Se prajeste ceapa intr-o tigaie mica in ulei pana devine usor maronie. Separat, intr-o oala se prajeste usturoiul la foc mic in unt (sa nu se maroneasca), se adauga faina si se amesteca. Se adauga iaurtul cate 1-2 linguri o data si se amesteca, se creste focul, se adauga putin cate putin din supa de pasare si ceapa prajita. Se fierbe cca 5 min amestecand din cand in cand, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se mai fierbe pentru 5 min (se adauga apa daca devine prea groasa). Se ia de pe foc, se lasa sa \"stea\" 5 min si se serveste. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise