Mancarica de broccoli

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o ceapa medie
  • - 2 catei de usturoi
  • - 2 ardei grasi
  • - 150-200 g crema de branza (cu usturoi)
  • - o cescuta cascaval ras
  • - 7-9 gheme pasta tagliatelle
  • - 500 g carne tocata amestec (vita + porc)
  • - 1 brocoli proaspat
  • - sare dupa gust

Mod de preparare

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam)

Se taie ceapa cubulete si se pune la calit intr-o tigaie mare, cu margini inalte.

In acelasi timp, se pune la fiert pasta cu putina sare, iar separat, broccoli, taiat bucatele de aproximativ 5 cm diametru, cu putina sare.

Cand ceapa capata o culoare rumenie se adauga amestecul de carne tocata, apoi usturoiul zdrobit cu un cutit si taiat bucatele mici. Cand carnea e bine prajita se adauga ardeii grasi taiati cubulete si se amesteca bine.

Se scurge pasta de apa si se adauga peste carne, impreuna cu cema de branza si cascavalul ras. Se amesteca bine, apoi se adauga broccoli (strecurat de apa) si se amesteca.

(Se verifica daca broccoli este fiert incercand cu furculita care trebuie sa perforeze usor.)

Se serveste cald.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise