Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale), se scurge cu atentie printr-o sita si se lasa la racit, in sita.
Se taie ceapa marunt si se pune la calit (la foc moderat). Cand capata o culoare rumenie se adauga carnea tocata impreuna cu usturoiul. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa preferinta.
Cand carnea e bine facuta se pun ouale in compozitie si se amesteca bine.
La sfarsit se adauga orezul impreuna cu varza rosie, se amesteca bine si se lasa 5 minute la foc mic, acoperit.
Se serveste cald si cu mult drag.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise