Cand eram copil si o rugam pe mama sa ne faca ceva dulce, imi facea acest “desert” pentru ca era foarte rapid si satios.
1.Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgeti de apa, apoi le amestecati cu o lingura de unt.
2.Prajiti nucile intr-o tigaie de teflon, timp de 1-2 minute, apoi taiati-le in bucati potrivite.
3.Intr-o tigaie rumeniti pesmetul cu zaharul, amestecand continuu. Aveti grija sa nu-l ardeti! Dupa ce trageti dupa foc adaugati nucile.
4.Puneti peste paste pesmetul cu nucile, scortisoara si rom dupa gust.
5.Puteti servi cald sau rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise