Piept de pui cu legume - cremos

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 bucati piept de pui dezosat.
  • - un ardel gras rosu;
  • - 2 bucati praz;
  • - un morcov;
  • - 250 g crema de branza;
  • - sare, piper.

Mod de preparare

Se toaca ardelul si se pune in uleiul incins, la foc mediu. Dupa 3 minute se adauga prazul (spalat foarte bine) feliat si morcovul taiat cubulete. Dupa alte 3-5 minute se adauga crema de branza si sarea cu piperul.

Se condimenteaza pieptul de pui si se taie bucatele mici (cam 3cm) si se amesteca cu legumele. Se lasa 25 de minute la fiert pe foc mic, pana e gata carnea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise