Prajitura cu nuca si budinca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt blat:
  • o cana nuca,(150-200 g )
  • 7 oua,
  • 7 linguri zahar,
  • 7 linguri apa,
  • 5 linguri faina,
  • 2 cacao
  • un plic praf de copt
  • Pt crema:
  • 2 budinci,
  • 500 ml lapte,
  • 6 linguri zahar,
  • 1 pachet margarina unirea.
  • Pt decor:
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Ungem o tava si o tapetam cu faina,unde apoi punem nucile taiate marunt pe toata suprafata tavei.Apoi facem blatul astfel: batem albusurile spuma cu apa, apoi adaugam zaharul mai mixam putin apoi adaugam galbenusurile , faina si praful de copt, si cacao.Amestecam totul bine apoi punem compozitia in tava peste nuci.

Dam la cuptor pana se face blatul, facem testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca blatul,il punem pe un platou, peste care punem crema pe care o preparam astfel: Fierbem laptele pana se topeste pachetul de margarina, adaugam zaharul si pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic.

Se pune crema peste blat apoi se da la rece cam o ora, iar apoi radem ciocolata si o punem peste crema.

Pofta Buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise