Prajitura cu struguri si roscove

Bati spuma tare albusurile cu zahar si zahar vanilat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 125 ml ulei
  • 1 iaurt mic
  • 1 cana cu zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita pudra de roscove
  • 1 lingura lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • boabe de struguri

Mod de preparare

Bati spuma tare albusurile cu zahar si zahar vanilat; galbenusurile frecate cu ulei adaugat cate putin, iaurtul, se amesteca totul usor cu albusurile batute, apoi se adauga faina cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula.

Intr-un bol mic se pun 3 linguri aluat, se amesteca cu pudra de roscove si lingura cu lapte, restul aluatului se rastoarna in tava cu hartie de copt, cu o lingura se pun deasupra din loc in loc gramajoare cu aluat cu roscove, se trece cu scobitoarea deasupra sa se obtina un model, apoi deasupra se pun boabe de struguri.

Se lasa la cuptor la foc mic 40 min; dupa ce s-a racit, se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise