Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg)
  • 200 gr sos de rosii
  • 1 lingura boabe de piper verde
  • sare si piper negru macinat
  • 50 ml ulei de masline
  • 5-6 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam apoi carnea intr-o tava pentru cuptor, turnam si uleiul, adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este facuta si in interior.

Dam folia deoparte si feliem carnea. Eu am facut alaturi un piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise