Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi fierţi, 4 ouă fierte, 1 legătură de pătrunjel tăiat.
  • Sosul de muştar: 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 lingură vin alb, 1 lingură oţet de tarhon, 2 lingurişe muştar Dijon, 2 linguri ceapă verde tocată.

Mod de preparare

Fierbeţi cartofii în coajă timp de o jumătate de oră. Lăsaţi-i apoi la răcit şi decojiţi-i, apoi tăiaţi-i în cubuleţe mari. După ce se fierb bine, ouăle sunt tăiate în sferturi şi presărate printre cubuleţele de cartofi. Pătrunjelul se pune pe deasupra.

Pentru sos, se amestecă ingredientele pînă se obţine o cremă, apoi se toarnă sosul peste salată.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise