Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi fierţi, 4 ouă fierte, 1 legătură de pătrunjel tăiat.
  • Sosul de muştar: 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 lingură vin alb, 1 lingură oţet de tarhon, 2 lingurişe muştar Dijon, 2 linguri ceapă verde tocată.

Mod de preparare

Fierbeţi cartofii în coajă timp de o jumătate de oră. Lăsaţi-i apoi la răcit şi decojiţi-i, apoi tăiaţi-i în cubuleţe mari. După ce se fierb bine, ouăle sunt tăiate în sferturi şi presărate printre cubuleţele de cartofi. Pătrunjelul se pune pe deasupra.

Pentru sos, se amestecă ingredientele pînă se obţine o cremă, apoi se toarnă sosul peste salată.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise