Salata cu carne de porc si cimbru proaspat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame carne de porc
  • - o salata verde
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - cateva fire de cimbru proaspat
  • - un fir de praz
  • - sare
  • - piper
  • - o mana de alune de padure
  • - maioneza cu usturoi
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.

Patrunjelul si cimbrul se toaca marunt.

Prazul se taie rondele

Alunele de padure se maruntesc.

Salata verde se rupe fasii.

Se pun toate ingredientele intr-un castron, se adauga maioneza cu usturoi dupa preferinta si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise