Salata cu ciuperci,cascaval si porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 g ciuperci proaspete
  • -100 g porumb
  • -100 g cascaval
  • -2 felii muschi afumat
  • -1 castravete
  • -1 ardei capia rosu
  • -3 linguri maioneza
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Speli si cureti ciupercile,apoi le pui la fiert in apa cu sare si cand sunt gata,le tai marunt.Tai cascavalul si muschiul afumat cubulete,cureti ardeiul,speli castravetele,apoi tai marunt ardeiul si felii subtiri castravetele si le amesteci pe toate cu ciupercile si maioneza.Potrivesti de sare si peper,asezi salata pe un platou,o acoperi cu maioneza si o decorezi cu patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise