Salata cu fasole galbena, maioneza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de fasole galbena
  • - un catel de usturoi
  • - maioneza
  • - mustar
  • - tarhon
  • - piper
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Fasolea galbena se spala si se pune la fiert in apa cu sare.

Cand este gata, se lasa putin sa se raceasca si se asaza intr-o salatiera si se adauga usturoiul zbrodit amestecat cu maioneza, o lingurita de mustar, tarhon si piper.

Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise