salata cu porumb, ciuperci si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru salata :3 rosii mari
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 cutie porimb
  • 1 cutie de ciuperci
  • 100 g branza sarata
  • pentru sos: 1 lingura de mustar fin
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 linguri otet
  • putina apa
  • 1-2 lingurite zahar
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se curata rosiile , ardeii si ceapa, se taie ca pentru salata si se amesteca intr-un castron.Se adauga si branza taiata cubulete.Porumbul si ciupercile se scurg din conserve se dau printr-un jet de apa rece si se adauga in salata.Se amesteca mustarul cu uleiul, otetul, putina apa, sarea , zaharul, iar sosul obtinut se torna peste salata si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise