Salata de pui, de la Ancuta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina mica de telina
  • 1/2 kg piept pui
  • 3 cartofi
  • 3 castraveti murati
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 400ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • o felie de gogosar in otet
  • 3-4 masline
  • 2 lingurite mustar

Mod de preparare

Fierbem impreuna, radacinoadele si cartofii intregi ( curatate si spalate ) cu pieptul de pui in apa cu sare. Scoatem intai cartofii, apoi celelalte legume si la urma carnea. Dupa ce s-au racit le taiem cubulete pe toate inclusiv castravetii, si le amestecam cu mustarul, maioneza, sarea si piperul. Maioneza o preparam din galbenusurile de la 2 oua fierte mixate cu galbenusurile de la 2 oua crude impreuna cu uleiul si zeama de lamaie adaugate treptat. Asezam compozitia pe un platou, o acoperim cu un strat de maioneza si o ornam cu albus de ou fiert, masline si fasii de gogosar. POFTA BUNA !!!!! PROVERB ITALIAN : Nu trebuie sa-ti fie teama decat de greselile tale .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise