Salata de ciuperci cu andive si maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. ciuperci
  • 1/4 kg. andive
  • 2 buc. rosii mari
  • 2 buc. ardei grasi
  • 1 pahar maioneza
  • 50 gr. unt pentru ciuperci
  • 1 buc. castravete acru
  • sare

Mod de preparare

Se inabusa ciupercile in unt, adaugind putina apa cu sare. Se aleg foile bune ale andivelor si se taie fisii lungi. Se taie rosiile si ardeii grasi la fel. Se prepara maioneza si se toarna peste legume. Salata se poate prepara si numai din ciuperci si maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise