Salata de fasole verde cu usturoi si verdeata

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. fasole verde
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • marar si patrunjel verde tocat
  • sare
  • eventual ceapa verde

Mod de preparare

Fasolea verde, fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune intr-o salatiera. Se stropeste - calda fiind inca - cu uleiul. Dupa ce se raceste, se adauga verdeata, mujdeiul de usturoi si ceapa. Se amesteca totul si se tine putin la rece inainte de a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise