Salata verde cu cartofi cu rozmarin si patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - 4 cartofi
  • - o ceapa rosie
  • - un ardei gras portocaliu
  • - 10 masline
  • - 3 castraveti
  • - 200 grame de piept de pui
  • - knorr dressing grecesc
  • - otet de mere
  • - jumatate de legatura de patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, cand sunt gata se curata de coaja si se taie cubulete, iar pe deasupra se presara rozmarin.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delicat.

Intr-un bol se pune salata verde rupta in bucati, ceapa rosie taiata pestisor, ardeiul gras taiat feliute, maslinele, castravetii taiati rondele, pieptul de pui, adaugam putin otet de mere si asezonam cu knorr dressing grecesc.Pe deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise