Sos cu ulei de masline , menta , mustar si oregano ( pentru oua firete)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 cesti ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita menta, tocata marunt
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita sare ( nu foarte fina)
  • 2-3 picaturi apa calduta

Mod de preparare

Se pun ingredinetele intr-un castron si se bat bine pina la omogenizare.Se acopera castronul si se da la frigider 45-50 min . Cu acest sos se dreg ouale fierte tare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise