Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • iaurt nu f gras
  • 2 buchetele de patrunjel spalat si curatat
  • 150 ml de ulei de masline
  • sucul de la o jumatate de lamiie nu f mare
  • sare si piper

Mod de preparare

Bagati in robotul de bucatarie la taiat bine patrunjelul, sucul de lamiie,uleiul, sare si piper.

Cu ceva de masurat, masurati cantitatea din robot. La o masura de patrunjel adaugati 2 masuri de iaurt.

Gustati si adaugati lamiie, sare sau piper daca mai doriti dupa gustul dumneavoastra.(Sareaza si pipereaza un pic mai mult pt ca este o cantitate marisoara)

Serviti sosul cu peste sau cu alte gratare dupa pofta inimii.

Este delicios.

Sunt curioasa daca-l incerca-ti, parerea dumneavoastra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise