Supa alba de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui dezosat fara piele
  • 2 morcovi
  • radacina patrunjel
  • 1 dovlecel
  • 300 gr conopida
  • 4 catei de usturoi pisat
  • 1/2 telina radacina
  • 100-200 g smantana
  • 2 oua
  • marar
  • frunze de morcov (optional)
  • sare
  • piper
  • concentrat de legume sau gaina.

Mod de preparare

se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie zarzavatul si se pune in oala de supa. Se adauga concentratul daca este nevoie. Cand zarzavaul este fiert, se adauga smantana amestecata cu ouale batute, astfel : se amesteca un polonic sau doua de supa cu smantana si ouale batute, dupa care se toarna incet in oala cu supa. Se opreste focul. Se sareaza si se pipereaza. Se mai poate adauga marar sau patrunjel sau frunze de morcov, cand se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise