Supa crema cu suc de portocale (Sopa creme com sumo de laranja)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi medii
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac mediu
  • 1 ceapa mare
  • 2 portocale
  • 6 ling. ulei de masline si sare.

Mod de preparare

Taiem legumele cubulete si stoarcem portocalele. Intr-o oala punem uleiul de masline impreuna cu o cescuta de apa ferbinte, adaugam legumele si lasam sa fiarba pe foc mediu amestecand timp de 7-8min. Punem apa fierbinte pana acoperim legumele si mai lasam la fiert 15min. Mixam bine legumele cu mixerul pana se fece o crema fina, punem sare dupa gust si sucul de portocale. Amestecam si mai lasam la fiert pe foc mic 3-4min., tragem oala de pe foc si servim. Va urez pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise