Supa de ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cepe
  • 1l supa
  • 4 feliute de paine
  • 100grcascaval ras
  • 50ml ulei sau doua linguri margarina
  • o lingura faina

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei. Se adauga faina cand ceapa este moale. Se rumeneste usor, se adauga supa, mestecand mereu.Se ferbe cam 10min. Jumatate din casavalul ras se pune pe paine si se prajeste in cuptorul cu microunde(crutoane sau felii intregi), iar cealalta jumatate se presara in supa cand e gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise