Supa de fasole verde cu costita afumata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. fasole verde conservata
  • 200 gr. costita afumata
  • 1 pahar smintina
  • 1 buc. ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 lingura faina
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel. Se adauga fasolea rupta bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare, iar cind supa este gata, se adauga smintina amestecata cu faina. Dupa un clocot, se da supa la o parte si se adauga verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise