Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Eu folosesc de obicei sira, aripile inferioare si gaturile de pui
  • o ceapa medie
  • 1 morcov +ardei+pastarnac
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de smantana
  • 2 ciorchini de stugure verde ( adica necopt, se gaseste in piata la oamenii de la tara)
  • sare si piper
  • 3 oua

Mod de preparare

Eu fac supa asta intr-o oala de 3 litri.

Oparesc carnea de pui in 2 ape, apoi o pun la fiert in apa rece, alaturi de ceapa, morcov, ardei , pastarnac, deoarece fierb relativ la fel.

Cand a fiert carnea, se face un amestec din pasta de tomate si iaurt (nu-mi place culoarea alba la supa), il dizolv in putina apa cu sare si piper si adaug compozitia in oala.

O mai las sa fiarba 10 minute, dupa care sparg 3 oua intregi (mesenilor mei nu le plac ouale decat asa) si le adaug in ciorba, precum si boabele de strugure.

Se lasa sa mai fiarba alte 10 minute, dupa care o oprim.

Se serveste fierbinte, alaturi de mamaliguta calda si branza (asa o preferam noi).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise