Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Timp pregatire
50 minute

Ingrediente

  • o cană cu orez, dintr-ăla special pentru sushi;
  • o lingură cu miere;
  • oţet din orez;
  • o cană cu apă;
  • fâşii de mango, avocado, tofu;
  • nucă de cocos

Mod de preparare

Orezul se spală (nu singur, din păcate), până se-nălbeşte apa şi apoi până rămâne curată...ca lacrima. Se adaugă în Philips Multicooker apa, orezul şi mierea. Se selectează programul "rice/pasta", temperatura de 180 de grade Celsius şi timpul de 20 de minute.

Pe o jumătate de algă se pune orez, apoi se aşază fâşiile de avocado, mango şi tofu, care trebuie să fie la acelaşi nivel, şi calitativ, şi de înălţime, după care...cum să vă zic? Se rulează. S-avem pardon!

Se învelesc, să le fie cald şi bine, cu prelate de avocado şi se ninge peste ele cu nucă de cocos râşniţată. Proaspăt ninsă adică.

Se împarte frăţeşte sau după caz şi se întinge în sos de soia.

Reteta pregatita de Larisa, @fructariesilegumarie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise