Tahini (pasta de susan) - baza pentru halva sau hummus

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/4 cana seminte de susan
  • 1 cana ulei de masline (poate fi inlocuit cu alt ulei vegetal - de floarea soarelui de ex)

Mod de preparare

Semintele de susan se prajesc la cuptor si se macina marunt. Se amesteca bine cu uleiul pina rezulta o pasta omogena.

Este baza pentru halva, hummus si alte mincaruri cu specific turcesc/oriental.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise