Tort de clatite cu sirop caramel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 foi clatite
  • 500 ml frisca nebatuta (30-35% grasime)
  • 6 piersici din compot (scurse bine de zeama)
  • 150 gr caramele

Mod de preparare

1. Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt.

2. Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut.

3. Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica .Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele.

4. La urma ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel.

5. Il punem la frigider jumatate de ora si apoi putem sa-l servim.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise